Porto Franco toetab Eesti võrkpalli rahvusmeeskonda
08.08.2015

Eile õhtul Tondiraba jäähallis toimunud Eesti ja Iisreali Euroopa liiga kohtumise eel allkirjastasid Eesti Võrkpalli Liit kuus sponsorlepingut, mis tagavad rahusmeeskonnale piisava ettevalmistuse 9.-18. oktoobril Bulgaarias ja Itaalias toimuvaks EM-finaalturniiriks.

Koos Porto Francoga panid Eesti koondise ettevalmistusele õla alla Eesti Telekom, Graanul Invest, G4S, Olympic Casino ja Selver.

Võrkpalliliidu presidendi Hanno Pevkuri sõnul on selliste suurte ettevõtete toetus Eesti võrkpallile väga oluline ja märgilise tähendusega. „Minu siiras austus kõigile neile lugupeetud ettevõtetele, kes otsustasid toetada edukaimat pallimänguvõistkonda teel Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. See toetus on Eesti võrkpallile ülioluline, näidates muuhulgas ettevõtjate usku Eesti sportiˮ, märkis Pevkur toetuslepingute allkirjastamisel.

Porto Franco peab oluliseks sportimise toetamist, andes võimekale võrkpallikoondisele võimalus ja tehes seeläbi suuremaks ka kogu Eesti.

Eile olid meeskonnad esimest korda vastamisi ja siis sai Eesti koondis kindla 3:0 võidu. Järgmisel nädalal on rahvusmeeskond võistlustules Poolas Wałbrzychis, kus 13. ja 14. augustil toimub Euroopa liiga finaalturniir.

Sõlmitud koostööleping Eesti Võrkpalli Liidu ja Porto Franco OÜ vahel kehtib kuni 2017. aasta oktoobrini.

Eesti võrkpallikoondis mängul

Sponsorlepingute sõlmimine: Porto Francot esindab juhatuse liige, tegevjuht Aldo Dapon